Kuchnia oszczędnej gospodyni

piątek, 1 sierpnia 2014

Pstrąg prosto ze stawu

W poprzednim poście świeżuteńkie flonderki w tym pstrągi. Poranek spędzony na połowie rybek jest naprawdę super. Pstrągi posolić, popieprzyć z cytrynką i koperkiem na grilla. Zdecydowanie polecam.




Autor: Unknown o 12:13
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Archiwum bloga

  • ►  2015 (32)
    • ►  października (2)
    • ►  kwietnia (6)
    • ►  marca (9)
    • ►  lutego (12)
    • ►  stycznia (3)
  • ▼  2014 (93)
    • ►  grudnia (3)
    • ►  października (3)
    • ►  września (9)
    • ▼  sierpnia (8)
      • Dżem z borówki
      • Zupa paprykowa z serowymi klopsikami
      • Dżemik jeżynowo - malinowy
      • Sernik z brzoskwiniami
      • Marynowana papryka
      • Pikle - czyli żółte ogórki.
      • Orzeźwiająca lemoniada
      • Pstrąg prosto ze stawu
    • ►  lipca (5)
    • ►  czerwca (18)
    • ►  maja (3)
    • ►  kwietnia (5)
    • ►  marca (13)
    • ►  lutego (15)
    • ►  stycznia (11)
  • ►  2013 (117)
    • ►  grudnia (12)
    • ►  listopada (12)
    • ►  października (22)
    • ►  września (41)
    • ►  sierpnia (20)
    • ►  lipca (1)
    • ►  kwietnia (9)

O mnie

Unknown
Wyświetl mój pełny profil
Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: linearcurves. Obsługiwane przez usługę Blogger.